pondělí 5. září 2016

Knihy pro děti / Když jsem já sloužil...

Další kniha ilustrovaná Andreou Tachezy. Její ilustrace mě baví, jsou takové něžné, plné roztomilých detailů, nijak přeplácané, nijak přehnaně barevné. Její styl už poznám na sto honů a jsem ráda, že jsem na leporelo Když jsem já sloužil... nedávno narazila. Děti ho dostanou za pár dní k narozeninám a jsem si jistá, že se bude líbit.


Notoricky známou písničku máme už pár měsíců staženou jako mp3 a poslouchali jsme ji během naší cesty po severní Itálii skoro pořád. Klára ji z velké části umí, ale slok je tolik, že se jí to stále trochu plete. O to větší radost bude, když zjistí, že součástí knihy je i CD s písničkou, kterou nazpívala Klára Doležalová s dětským sborem (je to přesně ta písnička, co zná z mp3). Nazpívaná je pěkně vesele včetně dětského smíchu.






Leporelo vydalo nakladatelství Axióma, je menšího čtvercového formátu, na každé stránce jedno odsloužené léto, jedna celá sloka a obrázek vyslouženého zvířete. Knížka bude bavit děti různého věku, malým dětem se budou líbit ilustrace zvířat, větší děti bude bavit samotná písnička, nebo třeba počítání.


Pokud se vám knížka taky líbí, můžete využít 10% slevu na nákup v eshopu s několika kamennými prodejnami Agátin svět. Stačí při objednávce zadat slevový kód BLG16ZRZ000778 (platný do konce roku).

1 komentář:

  1. Další kupóny do agatinsvet.cz naleznete také na http://slevovykupon.net/s/agatinsvet-cz/

    OdpovědětVymazat