úterý 1. prosince 2015

Chytrá hračka / Magnetické obličeje Andreu Toys

Slíbila jsem, že pokud narazím na nějakou originální, zajímavou, netradiční a hezkou hračku nebo knížku, podělím se s vámi, protože podle mě vánoční, resp. jakékoliv dárkové inspirace není nikdy dost.

Před Vánoci sjíždím své oblíbené eshopy a hledám něco, co mě pro děti zaujme. Minulý týden jsem narazila na krásnou záležitost od ANDREU Toys a mám z ní velkou radost. I když ještě nevím, jestli ji Klárce dám už teď na Vánoce, nebo ještě chvíli počkám. Na krabici píšou 3+. Samotná značka mi je sympatická, je španělská a zaměřuje se převážně na vzdělávací hračky. Na shopu Proděti mají od tohoto výrobce široký sortiment, magnetické obličeje seženete nyní s 50% slevou.


Součástí balení je zelená magnetická tabulka s předkresleným prázdným obličejem, dále 12 podkladových karet s předlohami obličejů a dalších 93 magnetických kousků, kterými dotvoříte jednotlivé obličeje - vlasy, oči, doplňky... Nejjednodušší je skládat postavičky dle zadání, ale představivosti se meze nekladou a děti si mohou tvořit svoje vlastní obličeje. Všechny dílky jsou magnetické, drží proto na jakémkoliv magnetickém povrchu.

 
Těším se, co na to Klára řekne, až spolu hračku vyzkoušíme. Hra potrénuje jak jemnou motoriku při umísťování drobných částí na správné místo, tak rozvíjí dětskou kreativitu.

2 komentáře:

  1. Koupila jsem.Dekuju za doporuceni!Vypada to bajecne (musela jsem to rozbalit;) ).Justynce to ale odlozim az na pozdeji,myslim,ze ted by to spis "znicila" nez uzila:).Jen me prekvapilo,ze samotne karticky,podle kterych se obliceje skladaji,nejsou magneticke (ma to nejaky vyznam?).A druha vec.Snazila jsem pidit po mistu vyroby (obvykle to delam,neb jsem ochotna priplatit za hracku,je-li vyrobena u nas nebo v Evrope).A krome "designed in Barcelona",jsem to na krabici nenasla;(.Nevis,Jani?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ivi, taky jsem to hned doma rozbalila, jak to dorazilo. Ostatně to tak dělám skoro se vším :) Taky nechápu, proč ty předlohy nejsou magnetické, na žádný skrytý význam jsem nepřišla, ale možná bychom mohli napsat výrobci :) Co se týče výroby, obávám se, že to bude Čína. Všechny hračky, co se vyrobí v EU, se k tomu hrdě hlásí, proto to tipuju na východ.

      Vymazat