pátek 11. prosince 2015

V kočárku v teple

Protože trávíme s dětmi hodně času venku, musíme být v těchto hnusných dnech všichni v teple. Včetně Jakuba, který si zatím lebedí v hlubokém kočárku. Z klasických čtvercových rychlozavinovaček vyrostl už v 1. měsíci a na druhou stranu ještě nepřišla tak tuhá zima, abych vytáhla velký fusak z ovčí vlny, ve kterém spávala Klára a ještě i já před třiceti a cosi lety :)

Takže jsem hledala nějaké řešení na přechodové měsíce - na podzim a jaro. Něco, co zahřeje, není moc huňaté a ideálně něco multifunkčního. Úplně se nabízela nizozemská značka Lodger, která má podle mě top kvalitu, nádherný design a právě mnoho jejich výrobků plní několik funkcí najednou.

Na webu Proděti.cz jsem si našla tuto krasavici- zavinovačku Wrapper Clever. Můžete mít buď bavlněnou (řada Quilt), fleecovou (řada Native) nebo polyester v kombinaci s fleecem (řada Outdoor), vybírat můžete z několika barevných provedení. Zavinovačka by měla být dostatečně velká pro děti do 1 roku a jde použít v kočárku, v autosedačce 0+, doma.

Found on google

Už teda máme několik týdnů v kočárku zavinovačku Native Tangerine. Béžová barva v kombinaci s výraznou oranžovou mě zaujala nejvíc (jde použít oboustranně), a taky se nám krásně hodí k tmavě hnědému kočárku. Fleece jako materiál mám moc ráda, je příjemný na dotek, krásně hřeje a dobře tepelně izoluje, navíc je vhodný i na léto, protože saje pot a tím dítě ochlazuje. Zavinovačka se jednoduše zavírá pomocí dvou suchých zipů v oblasti hrudníku, vrchní část zavinovačky jde pomocí šňůrek stáhnout do kapuce, spodní díl je dostatečně velký, aby pohodlně zakryl nohy a dosáhl až na bříško. Ve spodní části zavinovačky je zip, který jde rozepnout a prostrčit otvorem popruh autosedačky.


Zatím ji každodenně používáme v kočárku, v autosedačce byla zatím jen jednou, víc otestujeme při vánočních návštěvách rodin. Až se ještě víc ochladí a do kočárku půjde ovečkový fusak, mám v plánu tuto zavinovačku používat doma v postýlce, místo spacího pytlíku. Přece jen postýlka je taková celá studená a věřím, že obklopen fleecem bude Jakub krásně spát.

Žádné komentáře:

Okomentovat