pondělí 9. listopadu 2015

První profi foto ve čtyřech

Máme za sebou první (a troufám si říct, že i poslední) focení v ateliéru. Možná jsem se trochu unáhlila, jak říká Chlupáč, ale já jsem tak strašně moc chtěla profi fotky s malinkatým Jakubem. Když jsme se fotili, byly mu 4 týdny a newborn fotky mě vždycky fascinovaly. Klárku jako miminko jsme si fotit nenechali (a dost mě to mrzí), profi fotky jsme udělali až v nějakých 6 měsících, ale opravdu stály za to. Bylo to na jaro, v parku, všechno rozkvetlé, slunečné, zelené a veselé. Tomu ateliér nikdy konkurovat nemůže. Už teď mám v hlavě podzimní focení plné žlutých a červených listů.

Každopádně jsem ráda, že i tyto fotky máme, jsou jednoduché, nemám ráda ateliérové rekvizity, nechtěla jsem fotky Jakuba v košíku nebo neckách, nechtěla jsem, aby na sobě měl nějaké půjčené kostýmy, apod. Máme sadu asi 20 fotek, které zachycují naše rodinné štěstí a lásku ve čtyřech.





 
 

4 komentáře:

  1. Ahoj pěkný fotečky, můžu se zeptat kde jste se byli nechat fotit? Já prostě taky zvažují nějaké to profi foto v ateliéru. Jelikož když vidím jak čas letí a já si tak říkám že nemáme žádné pořádné rodině fotky. Ale jediný ateliér v okolí Kolína jsem našla tento a teď do toho přemluvit ještě rodinu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda moc pěkné focení, to určitě. Jen škoda těch občasných stínů. Nám nabídl fotograf, že nás vyfotí doma ve vlastním prostředí, kde se budeme cítit dobře. Byli jsme z toho totiž docela dost nervozní. Takže jsme si posedali všichni do sedací soupravy do U, kde jsme udělali takové ty klasické fotky a pak jsme se trochu rozjeli. A nakonec na podzimní zahradě. To bylo moc pěkné. :)

    OdpovědětVymazat