úterý 17. května 2022

Mama tip / Trička s vlastním nápadem

Den matek za námi. Pořád se dojímám, když si prohlížím všechna ta přáníčka a výtvory, co Klárka s Kubíkem nosili ze školy/školky. Tyhle dárečky nikdy neomrzí. Já si letos udělala i svoji vlastní radost. Vyrobila jsem si trička. Nosím ráda klasická bavlněná trika, nejradši v kombinaci s riflemi a teniskami. Když jsem dostala nabídku vytvořit si trička s vlastním originálním potiskem u Vyrobsitričko, v hlavě mi začaly lítat nápady. Některé jsem musela stopnout ve fázi snění, protože dvě ze tří dětí už umí číst a moje staré milované triko LOVE VOLE budí mezi kamarády Klárky a Kubíka poměrně slušné ohlasy. Takže smělé návrhy odkládám na neurčito, ale ty, co prošly, vám chci ukázat.


Mám je ráda pro svou jednoduchost, potisky dopadly na jedničku, samotná tvorba byla příjemná. Na webu Vyrobsitričko si jednak můžete vybrat z mnoha stávajících motivů, nebo se můžete pustit do své vlastní odvážné tvorby. Pokud nemáte čas ani nápady, myslím, že i tak budete spokojení, protože z toho množství designů si nejspíš v pohodě vyberete. Super jsou trička pro mámy nebo rodinné sety triček.



Já jsem měla po prvotní cenzuře celkem jasno - jedno triko s motivem "Supermom", jedno politické, jedno do přírody a jedno zrcadlící moji životní filosofii :) S přípravou potisku mi ochotně pomohla paní Kristýna, také mi vysvětlila rozdíly mezi jednotlivými typy triček, což bylo hrozně fajn. Nástroj, ve kterém se trička vytváří podle vlastních představ je velice intuitivní a vše jde hladce. Na webu jsou také perfektně rozepsané informace o jednotlivých tričkách, včetně přesných rozměrů.




Trička mi dělají radost, baví mě, že jsou podle mých představ, že v nich je kousek mě. A věřím, že v tom zeleném mi kilometry na horách půjdou jako po másle.


-
Za možnost spolupracovat děkuju Vyrobsitričko.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat