pondělí 29. listopadu 2021

Mama tip / Dokonalé fotoobrazy na plátně

Jak jsem si slíbila, tak se stalo. Zařekla jsem se, že do konce listopadu chci mít hotovo. Nakoupeno, naplánováno, harmonizováno. O harmonii teda ještě mohutně usiluju, jenže jak je mým dobrým zvykem, nestíhám. Den je krátký. Noc ještě kratší. Chci vám toho tolik na blogu ukázat, ještě chci mezi vás poslat tolik inspirace, ale... Dnes vám tady chci ukázat první rodinný vánoční dárek. Já z něj mám takovou radost, že ho chodím do komory minimálně dvakrát denně okukovat. Vzpomínáte si na červnový článek o našem focení s Markétou? Máme z něj spoustu nádherných fotek, které mě i teď po pěti měsících dojímají. Protože nás v nich vidím úplně nezkresleně, bez filtrů a retuší, i ty emoce typické pro každého z nás v nich pozoruju. A teď mám konečně i tři obrazy. Fotoobrazy, které mi na plátno vytiskl Tiskařík.


Fotoprodukty jsou podle mě úžasné dárky. Ideální třeba pro prarodiče. Už tolik let jim připravujeme fotokalendáře, kam záměrně vybírám fotky z našich dovolených, aby babičky a dědečci viděli, že tam děti fakt nedržíme násilím. Fotoknihy zase dělám pravidelně pro nás. Z každé velké cesty jedna fotokniha, protože víme, jak je to s těmi fotkami v mobilu a na disku...



Fotoobrazy jsem letos zadávala do tisku poprvé a Tiskaříka jsem si vybrala na základě kladných recenzí. U těchto velkých formátů vždycky trnu, jak tisk dopadne. Ještě ze své práce v marketingu si pamatuju totálně zpackané zakázky. Zpracování je perfektní, tisk velmi kvalitní i na velkém formátu 60 x 40 cm, barevnost odpovídá. Taky oceňuju rychlost výroby a bleskové odeslání. Takže vyjadřuju svoji podporu - do Vánoc ještě hravě stíháte :)


Chtěla jsem celkem tři obrazy. Tři obrazy, které přijdou do ložnice. Teď tam máme růžové sakury. Tři děti, tři obrazy. Vybírala jsem fotky, které je nejvíc vystihnou: jejich temperament, jejich povahu, jejich osobnost. Myslím, že se povedlo. Já jsem nadšená. V té sympatické velikosti si ty svoje němé miláčky vyloženě užívám.

2 komentáře:

  1. Jani, fotky jsou nadherne... u Tiskarika delame kalendare uz asi 6 let a nikdy nebyl s nicim problem a ta kvalita je paradni... tak krasny advent! Lucka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, díky za potvrzení mé volby :) Jsem taky moc spokojená a myslím, že to nebyla naše poslední zakázka :)

      Vymazat