čtvrtek 15. srpna 2019

Mama tip / Bezešvé spodní prádlo a sportovní oblečení Intimidea

To, že dělám radost dětem, je věc jasná. Už dlouho jsem se tady na blogu nevěnovala sobě. Kdysi jsem psávala rubriku "Mám se ráda", kde jsem vypíchla za každý měsíc to, čím jsem se potěšila. Pak přišlo třetí těhotenství a já jsem byla ráda, že dýchám. Moje malé radosti se nadlouho zúžily jen na oblast knížek. Těhotenské oblečení se mi kupovat nechtělo, po porodu jsem si zas nebyla jistá, co se s mým tělem bude dít. Až po půl roce intenzivního kojení a ztráty minimálně deseti kilo jsem uznala, že je na čase provětrat šatník, propustit do světa oblečky, co už neunosím, naopak zásobit se několika univerzálními kousky. Začala jsem hodně nosit sukně a šaty. A taky funkční oblečení. Zjistila jsem, že vůbec nejrychlejší a nejflexibilnější jsem ve sportovních elasťácích a tílku. Občas se mi teda podaří je na hřišti i chytnout :) A tak jsem si před dovolenou ve Slovinsku udělala radost přímo obrovskou. Zásobila jsem se italským bezešvým spodním prádlem a hlavně funkčními legínami a topem značky Intimidea.


V bezešvém spodním prádle je prostě dobře. To je jeho supersíla. Nikde nic netlačí, neškrabe, je jednoduché, hezké na pohled, drží tvar a na těle je jako druhá kůže bez pocitu jakéhokoliv nepříjemného nátlaku. I když je použit pro svou funkčnost "umělý" materiál, klínek kalhotek je samozřejmě bavlněný. O kalhotkách se vám rozepisovat nebudu, ale rozhodně chci zmínit podprsenku. Už nějakou dobu nesnesu žádné vycpané košíčky, kostice a podobné korzety. Navíc kojím tak padesátkrát za den. Doma, venku, vleže, vestoje, dokonce už i v šátku jsem to dala. Takže i podprďu musím vybírat s ohledem na tyto intimní chvilky. Když jsem si vybírala podprsenku Jamaica, ani mě nenapadlo, jak pohodlné bude kojení v tomto mini kousku. A navíc - vzhledem ke svému trojúhelníkovému střihu a černé barvě mi několikrát ve Slovinsku posloužila namísto plavek, když se před námi nečekaně objevilo nějaké jezero nebo horská řeka :) Anebo když mi Chlupáč zapomněl bikiny v autě...




 
Co jsem ze sebe prakticky celý týden nesundala byly šedé sportovní legíny a růžové tílko. Opravdu chválím dokonalý střih. I když jsem se trochu bála té malé velikosti po vytažení z krabičky, oblečení nakonec padne skvěle, nikde nic netlačí a i přes celodenní aktivní nošení o něm prakticky nevíte. Teploty stoupaly v horách ke třicítce, i tak mi bylo dobře, protože materiál dobře odvádí pot. Na tílku je super i vnitřní vplétaný top, obejdete se klidně bez podprsenky. Po dovolené šlo vše ušmudlané dobře vyprat, i když se musí jemně.


 
Ani jeden ze čtyř nových kousků oblečení nezklamal, velikosti jsou podle mého názoru o kapku menší než český standard (všude ale jsou velikostní tabulky), krom sportovního a spodního prádla najdete na stránkách i prádlo stahovací nebo zajímavé džínové legíny s push-up efektem.

 
Vybrala jsem z archivu několik fotek, které poslouží zároveň jako první ochutnávka našich dovolenkových zážitků ♥

Žádné komentáře:

Okomentovat