čtvrtek 3. srpna 2017

Baby Essentials / Osuška Lodger Bubbler

Srpen nás přivítal tropy a proto je pořád ideální čas na různé letní vychytávky. Když se řekne léto, automaticky mi to v hlavě secvakne a vybaví se mi voda. Vždycky jsem byla koupákové dítě a vlastně mi to vydrželo dodnes. Zdá se, že děti zdědily tyto moje geny, a půjdou v mých stopách. Klára s Jakubem toho k vodě moc nepotřebují - plavky, osušku a jídlo. Jim by vlastně možná stačilo jen to jídlo :) Všechno už jsem trochu nakousla v posledním "dovolenkovém" příspěvku. Osušky od Lodgera si ale zaslouží mnohem větší pozornost, ostatně jako každý jejich produkt. A že jich už doma máme...


Lodger Bubbler není klasická osuška, je to takové to osuškové pončo, včetně otvorů na ruce a malé kapucky. Osuška je dostatečně veliká (100 x 100 cm), pojme v pohodě i čtyřletou Kláru, Jakub se do ní dokáže ještě pěkně zachumlat. Otvory na ruce jsou pro tyto větší děti nezbytné, necítí se ničím svázané a neprotestují, že si nemůžou skrz těsné zabalení vzít křupku nebo lopatku.



Oproti jiným osuškám, které máme doma, je neskutečně měkoučká, taková nadýchaná (že by odsud ten název?). Kubík v ní s oblibou spinká. A opravdu super rychle schne.




Samozřejmostí u všech produktů Lodger (kromě špičkové kvality, tvarové a barevné stálosti) je velice jednoduchý, moderní a nepřeplácaný design - k dostání jsou tři barevné varianty. Klára samozřejmě nutně potřebovala tu fialkovou (obrázek na eshopu trochu mate, skutečná barva je mnohem jemnější), Jakubovi jsem vybrala příjemně zelenou.



Bubbler je bezvadná na léto k moři a do bazénů. Bude ale skvěle fungovat i jako domácí osuška po koupání a to už pro nejmenší miminka, protože je díky čtvercovému tvaru hezky obalí, zahřeje a zároveň vysuší.



Koupí Bubblerů jsem se zapojila do velké letní soutěže s internetovým obchodem Ondálek. Pokud používáte Instagram, možná jste to zaregistrovali. Stačí, když uděláte v létě fotku s nějakým jejich produktem, označíte na ní @ondalek.cz a přidáte soutěžní hashtag #LetoSOndalkem. Já pevně doufám, že 1. září bude jeden dárkový poukaz můj!

Žádné komentáře:

Okomentovat