čtvrtek 28. dubna 2016

Dětský pokoj / Dětské samolepky na zeď + giveaway

Ač mám ráda jednoduchost a čistotu, myslím, že dětský pokoj by měl být útulný a trošku zdobený. Dětem dělají radost maličkosti a pokud chceme, aby v něm rádi trávili svůj čas, je fajn je obklopit několika dětskými dekoracemi.

Než přišly děti, neměli jsme doma žádné tapety, ani žádné samolepky na stěnách. Pouze bílá výmalba a dva obrazy v obýváku - James Dean a Marilyn Monroe. Dominantní barvy v bytě byly černá a bílá. Dětský pokoj jsem chtěla jiný. Barevnější, přitom vkusný, moderní a poměrně jednoduchý. A taky jsem do některých otázek chtěla zapojit přímo děti - zatím teda Klárku. Jedna zeď pokojíčku je sytá a poměrně tmavá fialová (je podle mě naprosto dokonalá a ať si říká kdo chce, co chce, barva je unisex), ostatní stěny jsou v odstínu cappuccino. Hezky to ladí. Nábytek je bílý. Jak Klárka rostla, začala jevit zájem o různé dekorace. Na Fleru jsme spolu vybrali tři ilustrace od Dythree, vrtat a bouchat se nám nechtělo, využila jsem tak svých oblíbených dekoračních Washi pásek. Musím říct, že pořád drží a hlavně to vypadá naprosto originálně. Mám v plánu jimi přilepit i látkové girlandy, uvidíme, jestli unesou i trochu víc. O Washi plánuju samostatný příspěvek brzo, jde s nimi totiž úplně čarovat.



A co by to bylo za dětský pokoj, kdyby v něm nebyla aspoň jedna samolepka na zeď. Klárka má nad postelí svoje tři bílé víly, které ve tmě jemně svítí. Ke každé víle máme svůj příběh, který si před spaním povídáme. Na stěně u hracího koutku s legem máme nalepený cirkusový vláček plný zvířat. To je sice taková hodně barevná a dětská záležitost, nicméně dětem se zvířata líbí a Klárka je nadšeně Kubíkovi popisuje. No a Jakub bude mít nad postelí svoje město. Samolepku pro něj jsem pořídila s předstihem, když jsem procházela nabídku obchodu s dekoracemi a samolepkami na zeď. Váhala jsem mezi námořnickým motivem a tímto městem, nakonec vyhrálo město, moc se mi líbily jemné barvy a vkusné obrázky. Tato samolepka je poměrně velká - na délku má 150 cm. Těším se, až dostane své čestné místo a až mi ji Jakub pomůže nalepit.





Pokud přemýšlíte, že byste něčím podobným ozdobili byt nebo dětský pokoj, pojďte si zasoutěžit o jednorázovou slevu na nákup v eshopu Decor4walls. Kupón v hodnotě 300 Kč můžete použít na nákup dětských samolepek na zeď, nebo různých dekorací na zeď.

Pravidla jsou jako vždy jednoduchá:
1. buďte fanouškem mého FB profilu
2. buďte fanouškem FB profilu Decor4walls
3. spolu s emailem na vás mi do komentáře napište, jaká samolepka by vám udělala největší radost

Výherce vybereme s dětmi ve čtvrtek 5.5.2016. Šťastnému pak pošlu emailem unikátní kód (platný do 14.10.2016).

13 komentářů:

  1. Jů, to je fajnová GA! :-) Nechci být teda jako opice, ale když jsem koukala na nálepky (pro chlapečky), taky mě zaujalo právě Město. No A Mašinka Tomáš, to je jasný, my jsme vláčkoví :D Hmmm, Retro autíčka jsou taky parádní! Těžko vlastně říct, která je nej :D

    Líbí se mi nápad s vílími příběhy, nálepky pak dostanou úplně jiný rozměr! :)

    veru.kudelova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, já se zas chystám koupit něco u Vás. Máte krásný věci. Snad se k tomu brzo dostanu. Nicméně ano, město je vážně bájo, je to takový hezky něžný a přitom pro kluky :) A víly u nás fakt frčí, jsou součástí našeho večerního rituálu, což vlastně může být jakákoli samolepka :)

      Vymazat
    2. Jé, děkuju moc :-)
      Jojoo, rituály jsou důležité :-) A povýšit samolepku na denní rituálek, no paráda :)

      Vymazat
  2. Ty nálepky jsou úžasné, když kliknu na odkaz, fakt nevím, které bych vybrala! Moc se mi líbí ty námořnické nebo i ten svět v oblacích, svoje kouzlo má i dětská mapa světa. I kdybychom nebyli vylosováni, budu muset přemluvit manžela, abychom pořídili nějakou do dětského pokojíčku, který stále čeká na svoji finální podobu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. lucie.zverinova21@gmail.com

      Vymazat
    2. Luci, snad se na vás usměje štěstí. Fajn je, že samolepky nejsou nijak drahé. Námořnická je fakt hezká!

      Vymazat
    3. Ceny mě mile překvapily. Můj muž měl kdysi k samolepkám výhrady, že to pak nepůjde dolů a že se zničí omítka a tak, ale když jsem mu ty samolepky teď ukázala, byl opravdu nadšený a taky nevěděl, kterou vybereme!

      Vymazat
    4. No, jak to půjde dolů taky nevím, zatím to ale neřeším. Kdyžtak to pak popravím trochou barvy :)

      Vymazat
  3. To je uzasný, akorát děláme synovi pokojíček a přemýšlím, co mu na zed dáme :) Líbilo by se nám cokoli s mašinkou :)
    veronikahalakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mašinky jedou :) Tak třeba budete mít štěstí!

      Vymazat
  4. Dobry den, i my pomalu zaciname s finalni podobou pokojicku nasich kluku, kam se ten mladsi za chvilku na trvalo nastehuje od nas z loznice. Doufam, ze jim to alespon nekolik let vydrzi. Cele to mame ladene do modro zelena, tak by se nam tam hodila detska mapa sveta, kterou kluci vyuziji i az pujdou do skoly. kotaskova.klarka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kláro, jo, mapy jsou super, já měla v pokoji velkou mapu světa, když jsem byla na gymplu a byla to užitečná věc!

      Vymazat
  5. Taky máme v pokojíčku samolepky. Ty dají dětskému pokoji to správné kouzlo. My jsme koupili dceři do pokoje bílý nábytek , na kterém se samolepky krásné vyjímají a dobře drží. Na zdi nám nikdy nedržely, asi jsem kupovala špatné.

    OdpovědětVymazat