středa 9. prosince 2015

Vánoční inspirace č. 1 & vánoční giveaway

Moje vánoční přání pro děti jsem už vyjádřila v říjnovém příspěvku tady. Pořídila jsem z tohoto seznamu téměř všechno, co jsem chtěla, a chci se s vámi ještě podělit o dojmy z těchto hraček. Všechny dárky už jsou totiž doma ve skříni (některé jsou teda ve skříních u babiček).

První dárek pro Jakuba, který jsem pořídila, a ze kterého mám radost, je tato cestovní hračka. Na feedo.cz jsem objevila barevný panel na kočárek s aktivitami mé oblíbené značky Skip Hop. I přes veselou barevnost mi hračka nepřijde nijak divoká, je to tak nějak hezky sladěné. Nabízí dost aktivit, kterými se dítě může na cestách zabavit: slon má zrcátko a šustící ucho, hruška chrastí, zebra jde z panelu odepnout a může sloužit jako malá samostatná hračka, opička píská a na ocase má připevněný banán - kousátko. Na kočárek nebo držadlo autosedačky se dá připevnit pomocí dvou suchých zipů, lehce by to mělo jít třeba i na postýlku. Výrobky Skip Hop jsou vysoce kvalitní, bez ftalátů i BPA. Hračka o rozměrech cca 30 cm x 25 cm je vhodná pro děti od narození.


Pro Kláru jsem pro změnu pořídila XL puzzle značky Avenue Mandarine. Vybrala jsem motiv Páv a kamarádi, ať máme trošku zvířátkovou změnu. Na tuto hru jsem byla hrozně zvědavá, francouzská značka mě nadchla, nabízí úplně jiné hračky, než je na českém trhu běžné. Jelikož je puzzle vhodné pro děti od dvou let, bylo mi jasné, že dílky budou velké a skládačka jednoduchá. Puzzle splnilo mé očekávání, dílky jsou fakt obrovské, vyrobené z hodně tlustého kartonu, nemám strach, že se jednoduše zničí. Páv se skládá ze 4 dílků (celková velikost 29 x 26 cm), slepice z 6 dílků (celková velikost 28 x 24,5 cm) a pštros z 8 dílků (celková velikost 44 x 38 cm). Jsem zvědavá, jak to Klárce půjde.


No a protože se ráda dělím nejen o inspiraci, mám pro jednu z vás (předpokládám, že mě čtou asi jen ženy :)) milý vánoční dárek. Originálních hraček není nikdy dost, tak dávám všanc druhé XL puzzle, tentokrát Lev a kamarádi, pro děti od dvou let. Zajíc se skládá ze 4 dílků (celková velikost 36 x 19,5 cm), lev z 6 dílků (celková velikost 46 x 31 cm) a kočka ze 7 dílků (celková velikost 39 x 25 cm). Chcete? Pravidla jsou jednoduchá, buďte fanouškem mého FB profilu a napište mi tady na blogu komentář včetně emailové adresy, s jakým dárkem si myslíte, že letos naděláte největší parádu. Výherce bychom s Klárkou vylosovali a oznámili v neděli -  13.12. ve 12 hodin. Hodně štěstí!

24 komentářů:

  1. Jeee, tak třeba vyhrajeme �� doufáme, že velká radost bude z kuchyňky a urcite z vodovek...pozdravujeme PaV (pavlina.sediva@centrum.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli, kuchyňka bude hitem i u nás. Jakou jste nakonec koupili?

      Vymazat
    2. Nakonec to vyhrála tato https://www.prodeti.cz/kuchynky-dilny-a-hraci-nabytek/barevna-kuchynka-4
      Moc se mi líbila barevné,bude hezký ladit v pokojicku a velikostně taky 😀 už je smontována a já jsem z ní nadšená. Doufám, že bude i Vikca. A vy nakonec jakou?

      Vymazat
    3. Pavli, my tuto https://www.feedo.cz/obchod/hracky/drevene-hracky/house-of-toys-moje-prvni-kuchynka/, bude asi menší, ale pro naše účely stačí, líbila se mi vzhledově, chtěla jsem dřevěnou. Ta vaše se mi taky líbila, koukala jsem na ni minulý týden :) Koupila jsem i dřevěné potraviny a nějaké nádobí, tak se bude vařit ve velkém. Někdy si snad holky spolu v kuchyňkách pohrají :)

      Vymazat
    4. To bude radosti 👍 kuchyňka je moc pěkná....já jsem zvědavá na jejich reakce, ale tipuji, že jakmile ta nase objeví vodovky, tak kuchyňka půjde stranou a budeme celý večer malovat 😁, jako každý den, jen tentokrát konečně štětcem....uvidíme.S Klarkou a Kubikem jste u nás vítání,ale to už jsem ti psala i říkala vícekrát. Tak jen se domluvit....mějte se pa

      Vymazat
  2. Jani, díky za soutěž, donutila mě se zamyslet a zjistila jsem, že pro Mikyho mám jeden dárek :((( Času už moc nemám, tak se asi inspiruju u tebe v článku :) Tim pádem by se puzzle ohromě hodilo, motiv je pro našeho Lva také ideální :) ladka.benickova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ladi, výhoda dnešní doby je ta, že všechno koupíš na netu a druhý den to můžeš mít doma :) Já letos začala brzo a už stačí jen zabalit. A navíc, pro děti se mi to kupuje snadno. Ale co koupit mužovi, to je vždycky oříšek, řekla bych až nesplnitelný :)

      Vymazat
    2. Janí, tak už jsem všechno dohnala a doufám, že fotoaparát od Plan Toys i magnetické rybičky udělají radost :) Letos budou dřevěné Vánoce, na dřevěné hračky jsem ujetá:) Btw. pro muža mám letos vyřešeno kupodivu s předstihem :)

      Vymazat
    3. Tak mě trochu inspiruj! :)

      Vymazat
  3. Ahoj jani, i ja se rada a s dovolenim zapojim do tve souteze :-)). Myslim, ze letos bude mit nas dvoulety tobias radost z oboustranne tabule z ikey (na kridy + magneticka vc. na fixy). Ted maluje, kde se da, po vanocich dam vedet, jestli to byl dobry nebo spatny napad.. Dalsimi favority jsem se inspirovala (opicila) na tvem blogu a jsou to: batuzek zirafa od skip hop, ulozne boxy na lego, leporela Ferdinande! a Krizem krazem hura za ni! Doufam, ze z nich bude mit alespon takovou radost, jako mam ja :-))), mej se krasne, zuzana (boswartova.zuzana@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzi, tabule je super věc, kterou zatím doma nevedeme, ale myslím, že za rok touhle dobou bude narvaná ve skříni :)) A jsem moc ráda, že jsem s něčím trochu poradila, to mě těší a právě proto to dělám. Pusu :-*

      Vymazat
  4. My máme pro Matildu aktivní chodítko, knížky, dřevěné tahací hračky...ale největší pecka pro ni bude určitě ten šustící vánoční papír! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Matildě ten papír závidím. Kde jsou ty časy, kdy nám stačilo tak málo :)

      Vymazat
  5. I já se zapojuji do soutěže! My máme pro 13 měsíčního syna připravené Duplo - někde zde na blogu jsem četla o tom, jak Vaše holčička si s Duplem hodně vyhraje, takže na něj dost vsázíme. Máme i pěkné vodolepky s auty a značkami do vany a to taky myslím bude mít úspěch. Jinak jsme koupili pro celou rodinu kočár, který je možno používat i jako sourozenecký (a to se bude hodit), a ten má úspěch už teď (i když je to teda náš největší vánoční dárek trochu dopředu). Třeba bude ještě jeden dáreček :) lucie.zverinova21@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, tak to by byl nejkrásnější dáreček a nic jiného by nebylo třeba, že? Duplo je u nás bezkonkurenční, jede u nás každý den a je to jedna z mála hraček, se kterou s dcera dokáže hrát sama klidně i půl hodiny :)

      Vymazat
    2. Jó počkat, ten dáreček v podobě miminka bude (snad) až na přelomu únoru a března! Ale dáreček to rozhodně bude - máme tou dobou oba s manželem narozeniny (a tak jako tak je dítě velký dar, ať už se narodí během roku kdykoliv) :) Hezký advent přeji!

      Vymazat
  6. Krasna giveaway! Tiez ma velmi nadchol dizajn tejto znacky,mame dost podobny vkus :) Sama som zvedava,z coho bude mat Saska radost,zacali sme uz adventnym kalendarom,kde si kazdy den najde jedno zvieratko Schleich a pod stromcekom bude pre ne mat krasnu drevenu cervenu farmu v kufriku,hromadu prislusenstva,farmara a farmarku,taktiez od Schleich. Ja sa teda z toho tesim hrozne moc! Batoztek som napokon vybrala ten mensi,s motivom macicky,taktiez pribor od Skip hop,dostane aj nejake duplo,tabulu na kreslenie,nadherne vcelie domceky z vcielkami od Plan toys a hru lovenie rybiciek od Scratch. Najvacsiu radost ale bude mat podla mna zo stromceka a svetielok :) a mam takeho tusaka,ze dedo dovlecie zajacika :) tak to sa Saska asi zblazni,miluje zive zvieratka a mne by to vobec nevadilo,lebo ja som kedysi morcata,skrecky a zajkov chovala tiez.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, to bude bohatá nadílka, krásný výběr! Schleich je super, taky jsem nad ním přemýšlela, ale trochu mě děsí ta cena :( Budu se těšit na info od tebe ohledně včelích úlků, taky jsem nad ní uvažovala. No a ačkoliv mám zvířata ráda, doufám, že náš dědeček žádné nepřinese :)))

      Vymazat
    2. To nebude vsetko od nas,rozdelila som aj medzi babicky,prababicky,segru a tak :) ten Schleich je ozaj drahy,no verim,ze sa so zvieratkami bude hrat este dlho a ktovie,mozno raz aj moje vnucatka :) ja som jej velmi chcela kupit nejake figurky zvierat a ked som raz objavila Schleich,uz mi nebolo nic ine dost dobre :-D

      Vymazat
  7. Jani, paradni soutez, zapojime se take:-). U nas to bude aspon v to verim velka parada take s kuchynkou (po velkem vyberu ikea) k tomu ladene darky vcetne detske kucharky, take knizky nektere z vasich tipu a jeste kyneticky (kouzelny) pisek - jako babovicky v zime a u stromecku - jsem zvedava na reakci. Maminko ja chci na pisek byla prosba kazdy den kdyz se lamal podzim. Mejte hezke dny. Silvia silvia.kurtova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Silvi, kuchyňky jedou, co? Doufám, že z nich budou mít naše děti velkou radost :) Kinetický písek taky přemýšlím, že bych zkusila, takpotom kdyžtak dejte vědět, jak se líbí. Hezké svátky i u vás

      Vymazat
    2. Kineticky piesok si mozte vyrbit aj doma! 8 hrncekov muky (hladku a polohrubu tak pol napol) a hrncek detskeho oleja. My sa s tym hrame uz dost dlho a je to super!!

      Vymazat
  8. Jani, puzzle jsou u nas ted velky hit, takze neodolam a zapojim se. U nas doufam, ze velky kocarek s korbickou Beatku zaujme natolik, ze nebude chtit vozit Kubika :D mail: lucie.jagos@gmail.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, pořídili jste kočárek, bezva. Kubíkovi bude smutno :)))

      Vymazat