středa 21. října 2015

To chci / Stylově, barevně a hřejivě

Jak přichází zima (podle mě teda už přišla, ale kalendářově zatím nic moc), začínám uskladňovat podzimní věci a na povrch vytahuju ty zimní. V tuto chvíli je pro mě klíčová bunda - potřebuju mít v teple prsa a trpím na bolesti v krku, takže horní polovinu těla si hýčkám nejvíc :) Zatím nejlepší bunda/kabát je péřovka značky Esprit. Je jednoduchá, není nijak naducaná, tak v ní nevypadám jak michelin, má odepínací kapuci a je dlouhá těsně nad kolena. Nikdy mi v ničem nebylo pořádně teplo, ač jsem vrstvila, jak jsem chtěla, než mi ježíšek nadělil tuto božskou záležitost. Pokud nejsou extrémní mrazy, stačí mi pod ni tričko. Mám ji dva roky, stála teda slušný peníz, ale stojí za to.

O víkendu jsem zabrousila na stránky eshopu Esprit a zjistila jsem, že mají taky nádhernou dětskou kolekci, v kamenném obchodě jsem ji nikdy nijak neregistrovala. Jaký outfit bych pro moje dvě děti z fleku pořídila? Fakt se tady kochám už děsně dlouho...

Jakub je úplně prťavé miminko, frčíme proto zásadně na bavlně a pohodlnosti. Rifle mi přijdou pro miminko zbytečné a oproti nějakým tepláčkům nepohodlné. Stejně tak nedám dopustit na bodíčka, Klára snad svoje první triko na sebe oblékla až v roce. Nemůžu u svých dětí vidět holá záda. Pro ty nejmenší jsou nejlepší ta zavinovací, žádné přetahování přes hlavu. A to stejné pyžama. Jednoznačně doporučuju overaly, lepší jsou ty s ťapkami, ale přinejhorším se dají na noc ponožky.



S Klárou už je to jiná, zhruba v roce a půl se z ní stala parádnice, oblečení má ráda, ráda si jej vybírá, zkouší a dívá se na sebe do zrcadla. Většinu času i tak tráví v legínách nebo harémkách, body nebo triku. I u ní dávám přednost bavlně, nejenom kvůli tomu, že má sklony k atopickému ekzému. V každé velikosti má vždycky jedny rifle, vybírám ale nějaké měkké a pohodlné, a pak taky nějaké šaty, ať je léto nebo zima.

Žádné komentáře:

Okomentovat