středa 3. června 2015

Dudlík Lovi zdarma pro těhotné maminky

Včera jsem hledala něco pro Kláru v našem oblíbeném eshopu a hned na homepage na mě vyskočil banner s reklamou značky Lovi: Vyzkoušejte dudlík zdarma.

Jak víte, čekám druhé miminko, a jsem už trošku poučená z toho prvního. Pro Kláru jsem dudlík před narozením vůbec nekupovala a vlastně jsem jej ani nechtěla. Hlavně z obav o narušení sacího reflexu při kojení. Jak to dopadlo? Druhý den po tom, co jsme si Fazůlku přivezli domů z porodnice, jel Chlupáč kvapem do lékárny pro dudlík, protože mi Fazůlka celou noc cucala buďto prso nebo malíček. Jinak plakala. Chtěla jsem kulatý, co nejvíce podobný ženské bradavce, jak jsem se dočetla v chytrých knihách, a jak mi poradila laktační poradkyně. Chlupáč přivezl klasický oldschool kaučukový a Klára se zamilovala. Vlastně je velice zamilovaná dodnes. Veškeré snahy přeučit ji na nějaký tvarovaný, ortodontický a bůhvíjaký silikonový dudlík byly marné. Takže máme asi 10 různých silikonových dudlíků v šuplíčku na hraní a Klára jimi cpe panenky. A zbožňuje ty svoje "gumáky".

Pro druhé miminko tedy plánuju dva pořídit ještě před narozením. Jeden silikonový a jeden kaučukový, který je svým způsobem nejpřirozenější a není divu, že jej děti milují. Značek těch silikonových je hromada, plánovala jsem pořídit stylový Sauvinex. Nicméně, když jsem na výše zmíněnou akci v eshopu narazila, rozhodla jsem se, že vyzkouším Lovi. Stejně není záruka, že jej děťátko přijme na milost, tak proč utrácet stovku a víc jen na zkoušku.


V obchodě jsem opravdu dostala dudlík zdarma k vyzkoušení, v neutrální krémové barvě, s ovečkou a svítícím kroužkem v noci. Velikost 0-3 měsíce. Jaké jsou podmínky pro získání? Musíte být těhotná. A musíte navštívit během června jednu z vybraných prodejen - jejich seznam najdete na stránkách www.lovicz.cz. Navíc s dudlíkem získáváte automaticky slevu 20% na další nákup dudlíků této značky v daných prodejnách, pokud ukážete čárový kód z obalu od dudlíku zdarma. Designově se mi moc líbí, na stránkách si můžete prohlédnout jejich kolekce. Toto jsou mí favorité.

Found on www.lovicz.cz

Přijde mi to jako sympatická akce, co myslíte?

3 komentáře:

  1. Na tyto dudlíky nedáme dopustit. Úplně první měl sice avent, pak jsme ale přešli k lovi a spokojenost - u nás v klučičím provedení se sloníky a samozřejmě námořnické :) Ať vám taky tak dobře slouží jako nám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Luci, to velice ráda slyším, snad bude miminku sedět :)

    OdpovědětVymazat