úterý 16. června 2015

Můj letní skromný wishlist

S nadcházejícím létem přicházejí i zcela nové potřeby. Roste mi břicho, takže s nákupem oblečení je to trošku obtížnější, nechce se mi nijak investovat do těhotenských hadříků, je to podle mě strašně krátkozraké, zatím (i u prvního těhotenství i teď prvních 6 měsíců) jsem si vždycky vystačila s dvěma páry těhotenských kalhot a klasickými tričky, příp. tunikami a košilemi. Nějaké sukně a legíny obleču v pohodě. Těhotenské kousky bych spočítala na prstech jedné ruky. Ale...

Na začátku září (to už budu jednou nohou v porodnici) nás čeká svatba švagra. Velká sláva. Dost pochybuju, že se vejdu do nějakých svých šatů, co mám doma, a v kalhotách tam přece jít nemůžu. Takže jich mám pár vyhlédnutých. Jen ty ceny... Kdyby je člověk aspoň trochu vynosil, že?


Kde sehnat?
1. Tmavě modré šaty Mama.licious Natale Mary, cena 1669,- na Zoot.cz
2. Černé krajkované šaty Mama.licious Cille, cena 1399,- na Zoot.cz
3. Béžové šaty Pela cappuccino, cena 1320,- na Vseprotehotne.cz
4. Béžové šaty Perla latte, cena 1779,- na Happymum.cz

Podpatky jsou fajn, ale balerínky jsou mí miláčci. Doma mám dvoje balerínky značky Mel a jsem s nimi moc spokojená. Pořídila bych si klidně další. Kdo tyto balerínky nezná, může se vyděsit materiálu. Plast? Nepotí se v nich noha? Netlačí? Jsou to botky vyrobené ze speciálního materiálu, je měkounký, žádný tvrdý plast (spíš mi to připomíná silikon), voní. Noha se v nich potí řekla bych úplně stejně jako v jiných balerínkách :) Toto jsou mí favorité na léto.

 

Kde sehnat?
1. Krémové s černou květinou, Mel Move, cena 659,- na Zoot.cz
2. Krémové s červeným srdcem, Mel Pop VIII, cena 929,- na Zoot.cz
3. Zelené s černou mašlí, Mel Pop VII, cena 1050,- na Botymel.cz

K mým oblíbeným pilotkám a prastarým Dieselům bych si chtěla konečně dopřát nějaké velké módní sluneční brýle. Nosím je ráda, často je odkládám do vlasů. Občas přijdou k úrazu. Na tyto nové bych si ale dávala opravdu velký pozor :)

Kde sehnat?
1. Modro-černé s vzorovanými nožičkami Ruby Rocks, cena 999,- na Zoot.cz
2. Vínové Ruby Rocks, cena 999 na Zoot.cz
3. Černé elegantní s ozdobou Gionni, cena 629,- na Zoot.cz

Mám strašně ráda bižu, nepotrpím si na drahé šperky, jediný cenný kov, co nosím stále, je můj snubní prstýnek. Jinak vyhledávám spíš zajímavé, barevné a nevšední šperky, nejradši na Fleru. Toto mě dnes zaujalo.


Kde sehnat?
1. Malovaný dřevěný náramek, cena 450,- na Fleru
2. Stříbrné lososové náušnice, cena 190,- na Fleru
3. Dřevěný náhrdelník v pastelových barvách, cena 299,- na Fleru

A v neposlední řadě bych ráda pořídila nějaké nové dekorace pro náš byt. To dělám moc ráda.

 
Kde sehnat?
1. Polštáře v jemných tónech s geometrickými tvary, cena 199,- za kus (40x40) na Fleru
2. Mentolový policový košík, cena 215,- za kus na Fleru
3. Misky na cokoliv v jemných tónech, cena 244,- za kus na Fleru

Co nemůže chybět v létě vám? Pořizovala jste si někdy slavnostnější těhotenské šaty? Jste na drahé kovy, nebo bižuterii? Máte nějakého oblíbeného prodejce na Fleru?

Letním nákupům zdar!

1 komentář:

  1. Všechno vypadá nádherně. Brala bych to hned. Ty šaty jsou nádherné a dají se určitě nosit, i když není žena těhotná. Když na ně tak koukám, tak bych si měla nějaké nové taky koupit, abych byla připravená na jaro. Sluneční brýle mám z loňska. Našla jsem pěkné sluneční brýle plzen , takže letos mi budou stačit jen nějaké pěkné nové šaty.

    OdpovědětVymazat