středa 24. prosince 2014

Třpytivý Štědrý večer

Kouzelný vánoční večer je za námi, Klárka spinká (ráda bych řekla pokojně, ale...), plná zážitků z dnešního dne. Myslím, že by si tady v obýváku hrála až do té doby, než by padla vyčerpáním ve svém novém domečku :)

Ne, teď vážně. Večer se povedl, třpytivý proto, že Klárka milionkrát ošahala všechny baňky na stromku a svíčky se třpytkama, potom se šmudlila a šmudlila, až jí tvářičky flitříky jen zářily.

Z kapra jí nejvíc chutnal brmaborový salát, ale opět se potvrdilo, že je buďto vděčný strávník, nebo já jsem výborná kuchařka :)

Když pod stromečkem viděla dárky, jak jinak, výskala štěstím. Bezkonkurenčně vedly sáňky od babičky a dědy, na ně se hned vyšplhala a lezla nahoru, dolů, stále dokola a přišla si strááášně moc důležitá. Co ještě bylo pod stromečkem? Spousta knížek, z nichž prostě musím zmínit leporelo Koukej, kouzlo (Daniela Krolupperová, Andrea Tachezy), ze kterého sama nemůžu spustit oči.

Knížka je naprosto úžasná, protože je tak jiná...

Taky přišel čas na první Lego, jsem zvědavá, kdy ji to opravdu chytne. Moc se těším, až zítra vyzkoušíme omyvatelné fixy dovezené z Francie. Sázka na jistotu byl ikeácký tunel i s domečkem, myslím, že zítra z něj nevyleze. No a nakonec dřevo v různých podobách - barevný stavebnicový vláček anebo třeba městečko s dopravními prostředky.

Byl to hezký den, dlouhý a únavný, těším se, jak si zítra nových věcí společně užijeme a snad se brzo dočkáme i nějakého toho sněhu, ať vyzkoušíme sáňky.
P.S. já už se těším na svoje nové severské detektivky a na mňamku, kterou si s mužem dáme v Koishi :)

Žádné komentáře:

Okomentovat