neděle 20. listopadu 2022

Dětský pokoj | Aroma difuzér a noční světlo v jednom

Pokud mám něco na podzimních plískanicích ráda, je to domácí atmosféra. Začínáme zapalovat svíčky, u pohádky se zakrýváme dekou, pijeme teplé kakao a zapínáme aroma difuzér. Jestli počítám dobře, už pět let nám v obýváku dělá parťáka elegán Airbi Magic. Jen měníme olejíčky podle toho, zda děcka aktuálně soplí, nebo matka potřebuje uklidnit. Zvykli jsme si na něj všichni, už ho umí ovládat děti i Chlupáč. Dětem jsem dlouho slibovala jejich vlastní aroma difuzér do pokojíčku a teď ho konečně mají. Airbi totiž myslí i na nejmenší. Už bez sovičky nechtějí usínat a chtějí si ji brát i k babičce na víkend.


Dětské aroma difuzéry Airbi PET jsou takové šikovné vychytávky 2v1. Krom provoněné studené páry uklidňují děti při usínání díky příjemnému nočnímu LED světlu. Já jsem dětem vybrala design modré sovy, prodává se ale také pes a kočka. Velikostně jsou spíš menší, nezaberou skoro žádné místo, můžete je dát na noční stolek, poličku, nebo klidně na podlahu.


Použití je jednoduché, do sovičky naleju trochu obyčejné vody, přidám tři kapky vonného oleje podle chuti a difuzér na ultrazvukovém principu tvoří studenou páru. Sovička pracuje na elektřinu a nabízí několik možných módů – dávkování páry po 30 sekundách, automatické vypnutí po hodině provozu, střídání barev případně měkké žluté světlo...



V dětském pokoji používám prakticky jen dva aroma oleje – eukalyptus (na imunitu, odkašlávání a snadné dýchání) nebo levanduli (zklidnění před spaním).
Aroma difuzéry navíc jemně zvlhčují vzduch v místnosti, což je také dobré na obranyschopnost organismu. Když je dýchací sliznice vlhká, lépe zachytává viry a bakterie, které na nás útočí. Už se asi celkem ví, že teplý a suchý vzduch není na dýchací cesty nic moc.


Za mě aromaterapie funguje a ultrazvukový difuzér je podle mě top varianta, jak do sebe tyto blahodárné vůně dostat. Aroma se velice rychle rozšíří po místnosti, vůně je čistá, nezkreslená ohněm ze svíčky.

Co vánoční dárky? Máte? Co třeba užitečný doplněk do dětského pokoje v podobě sovy, psa nebo kočky? Nebo něco jiného pro zdravé klima u vás doma?

Jsem moc ráda, že vám mohu nabídnout 20% slevu nejen na tyto aroma difuzéry, ale rovnou na všechny produkty značky Airbi – zvlhčovače a čističky vzduchu, měřící přístroje, ventilátory... Stačí zadat při objednávce v pokladně eshopu slevový kód ZRZKA20 (platný do konce roku 2022).

3 komentáře:

  1. Tak to je skvělá vychytávka :-) . Něco takového bych do dětského pokoje taky brala. Syn má taky noční světlo, ale to je teda jenom světlo a aroma difuzér mám v obýváku. je to taky pěkná dekorace. Zhruba po hodině se z něj rozline vůně po celém bytu :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Vynikající nápad! Dbám na zdraví svého dítěte po všech možných stránkách. Počínaje stravou, vybavením pokojíčku, tzn. například dětské deky jsem vyměnila za vlněné a teď už vím, jak i vylepšit vzduch. To neviditelné, které je ve finále nejcennější. Děkuji za inspiraci :-)

    OdpovědětVymazat
  3. To vypadá fakt hodně dobře a až budeme mít dětský pokoj hotový, tak určitě něco takového pořídíme. Zrovna včera jsme si říkali s manželem, že chceme, aby v tom prostředí byl fakt čistý a příjemný vzduch, aby se tam holky cítily dobře. :) Každopádně teď jsme ve fázi broušení anhydritu, takže to je ještě hodně daleká hudba budoucnosti. :)

    OdpovědětVymazat