pondělí 26. února 2018

Chytrá hračka / Velký dřevěný tahač se závodními auty

Máte doma chlapečka, který miluje všechny možné auťáky? Jemu je pravděpodobně jedno, jakou mají barvu a z čeho jsou vyrobené, je ale dost možné, že vy pořád cítíte nutkání nezaplavovat svoji domácnost zbytečným plastem. Jako já. My máme doma dřeva fůru :) Jeden takový obrovský auťák jsem pro Jakoubka našla. Dostal ho už k narozeninám a je to hračka, se kterou si pořád rád hraje. A svou velikostí a promyšleností zaujala i Klárku. Mrkněte na následující fotky tahače pro závodní auta značky Melissa & Doug a můžete zařadit na narozeninový nebo vánoční wishlist.
 

Největší výhodou je velikost a masivní provedení, které mile překvapilo i mě (já si totiž pod centimetry uvedenými na netu nic moc nevybavím :)). Tahač s návěsem v základní verzi je dlouhý 50 cm, pokud se navíc rozloží a vrchní patro plošiny spustí dolů, má dokonce 80 cm. Každý z šesti závoďáků, který tahač převáží, má 10 cm.
 


 
Barevná závodní auta jsou očíslovaná, děti tak mohou trénovat i počty a řazení. Nemluvě o tom, jaká je zábava s auty na plošinu najíždět a zase ji opouštět. Autíčka docela slušně jezdí, často doma pořádáme závody.
 


 
Pokud hledáte velké auto, které je velice kvalitně zpracované a nabízí víc herních možností, tenhle tahač za to fakt stojí!

4 komentáře:

  1. My máme sice doma holku, ale stejný nakladač má taky a neustále se s ním jezdí:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I moje Klárka s ním jezdí často. U nás se hračky na holčičí a klučičí moc nedělí a já to měla stejně :)

      Vymazat
  2. Jani, vidím, že uvažuješ naprosto stejně. U prvního dítěte zezačátku převažovaly plastové hračky, u druhého už nikoliv, zacalo to zirafou sofii a drevenym kousatkem lulalove a ve stejnem duchu pokracujeme, jen druhe dite dostava hracek mene a jsou promyslenejsi. Nemam moc v oblibe kvilejici plastove hracky, i pres me embargo od babicky sem tam neco dostanou, ale nerada bych jich mela plny obyvak. My máme nakladač woody https://www.woodyhracky.cz/woody-tahac-s-navesem-pro-prepravu-aut-p15380 a je take moc prima, syn dostal k narozeninam a hraji si s nim oba (1 a 4r.). Nakladaji i jina auticka, prevazi kostky dupla, proste si vyhraji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, jo, dospívám i jako matka :) Zatím se ještě dětem dá vybírat podle mého gusta, mám ale trochu obavy, že u Klárky už toto "ovlivnitelné" období končí. Líbí se jí všechny ty plastoví My Little Pony a kočáry pro barbíny a pochodující oškliví psi... Jednou to přijít muselo, mým úkolem bude udržet to v rozumné a únosné míře :)

      Vymazat