čtvrtek 19. února 2015

Z čeho mám radost / Peněženka na drobáky

Kdo chodí často ven s kočárkem, nebo potřebuje někam vyletět jen "nalehko" bez velkých kabelek, mi dá jistě za pravdu, že některé věci jsou potřeba minimalizovat. Jako třeba peněženka. Mám klasickou koženou velkou peněženku, která pojme všechno, od milionu drobáků, po stovky věrnostních kartiček a nejrůznějších vizitek. Dokud jsem chodila do práce s velkou (ok - normální) kabelkou, žádný problém. Ale na mateřské jsem neustále v pohybu, dvakrát denně s kočárkem, na hřišti, atd., takže kabelku s sebou nenosím a velkou přebalovací tašku na kočárek jsem prodala, protože mi přišla nepraktická a Kláře bránila ve výhledu. Pořídila jsem si jen malý organizér od Pinkie (bohužel si trochu musím postěžovat na kvalitu) a nastalo dilema, jak tam vecpat vše nezbytné (plenku, ubrousky, sváču, pitíčko, lesk na rty...). A hlavně mobil a peněženku! Se studem ve tváři musím přiznat, že jsem nějakou dobu používala na peníze takovou taštičku původně na mobil. No fuj. Nicméně účel plnila, než se začala rozsypávat a navíc se mi tam nevlezla třeba občanka. Nastala vhodná chvíle pro milovaný Fler. Asi po hoďce brouzdání jsem objevila paní Damonu, co šije malé kapsičky na cokoliv. Veselé, holčičí, hravé. Nic elegantního, žádná supr stylovka, ale ták praktická. Vejdou se mi tam přesně ty věci, co potřebuju - mé miliony, občanka, šalinkarta, všemožné kartičky. Navíc ty korálky jsou oblíbenou hračkou pro Fazůlku na cestách :)

5 komentářů:

  1. Moja malá zrzku ju má tiež (teda s iným obrázkom), od septembra v nej nosí vreckové X;-)

    OdpovědětVymazat
  2. Muffina, to ráda slyším, k dcerce se asi hodí víc než ke mně, ale mně to nevadí :))

    OdpovědětVymazat
  3. Miluju penezenky, kupuju je proste porad a porad prehazuju doklady a penize :))))) Muj posledni kousek (mam ji doma nekolik dni) je tato: http://levnepenezenky.cz/luxusni-penezenka-king-p239 byla drazsi, ale je moc pekna a vypada kvalitne, tak uvidime, jak dlouho vydrzi.

    OdpovědětVymazat
  4. Peněženka vypadá zajímavě. Já mám jen klasickou peněženku. Je pravda, že když jdeme někam na ples a mám jen malou kabelku, tak se mi tam dámská kožená peněženka už moc nevejde, tak by se mi taková maličká peněženka jen na peníze taky hodila.

    OdpovědětVymazat