pondělí 22. února 2016

Malé radosti

Ani já ani Chlupáč nejsme zrovna shopaholici, v nákupech se nijak nevyžíváme a nejradši ze všeho nakupujeme jídlo. Skoro všechno nakupujeme přes internet, ale jednou za čas nás to stejně nemine.

Takhle to pak vypadá, když vyrazíme někam do obchoďáku... Kuba je nespokojený, mrčí a fňuká, chce se nosit, tak jde do šátku, kde za chvíli zalomí podle mě v dost nepohodlné pozici. Klára naopak září (ač to dřív taky nesnášela), vrhne se k nejbližšímu houpacímu autíčku a křičí "Tati, penízky". Jednou zaplacenou jízdou to však nekončí a okupuje autíčko celou věčnost, dokud ji neodlákáme na nějaké jídlo. V obchodě bere křížovky a křičí "Maminko, velké omalovánky". Za chvilku najde suverénně největšího plyšového medvěda v celém supermarketu a táhne ho k pokladně. Pak si prohlíží všechny knížky. Pak všechny přesnídávky. Pak najdeme jarní bundu, co se nám líbí, hned ji chce nosit a přidá k tomu i svoje první sluneční brýle (i s mega cenovkou), které nesundá z očí ani v garáži (to pak fňuká, proč jako moc nevidí?). Ještěže to máme fakt jen občas :)


2 komentáře:

  1. Moc jej to sekne! Presne takto so slnecnymi okuliarmi aj s tym velkym stitkom na cele mi tu moja behala a nedala ich z oci! :-D kraasne dievcatko! :)

    OdpovědětVymazat