čtvrtek 4. února 2016

Knižní výzva

Po delší době zase konečně čtu. Čtu knížku. Opravdickou a papírovou. Normální beletrii. Žádnou psychologii dítěte, ani vývoj dítěte v prvních třech letech života, ani návody na úspěšné uspávání dětí. Knížka hezky voní. Pořád mi někdo vytahuje záložku a já pořád hledám, kde jsem skončila. Těším se, až se potom podělím na blogu. Tipů na dobré počtení není nikdy dost. Mám totiž takový závazek. Minimálně jedna knížka za měsíc s recenzí pro vás. Navíc bych chtěla trošku pestřejší čtení, nejen ty moje severské úchylárny. A na oplátku čekám tipy na dobré knihy zase od vás. Knižní výzva je tady!

2 komentáře:

  1. Jeej,ja som sa tiez pred par tyzdnami rozhodla,ze sa k citaniu vratim a ze aspon 2-3 vecery v tyzdni nezapnem pocitac ani telku,ale vezmem knizku. Kedysi som citala hrozne moc,narodenim dcerky som uplne prestala. Chodievam s nou aj do kniznice,mame tam velky detsky kutik s mnohymi zaujimavymi hrackami a regaly s detskymi knizkami okolo neho tvoria akoby ohradu,proste parada. Tak som si pri poslednej navsteve tiez pozicala par kniziek. Uz niekolko rokov frcim na knizkach z vydavatelstva Evitapress,su uzasne,zo zivota,vtipne,trefne,casto oddychovky,casto si pri nich i poplacem. Nie vzdy koncia happyendom. Su male,rychlo sa daju precitat. Jediny probleem je ten,ze ked raz zacnes,nemozes prestat a tak som kedysi este ako pracujuca,citala aj do 3-4 rana a o par hodin pri zvoneni budika pekne nadavala :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, jsme na tom asi všechny matky dost podobně :) Podívám se na ty knížky, které doporučuješ, jsem zvědavá a happyend právě vůbec nepotřebuju :) Taky plánuju začít s dětmi chodit do knihovny, já chodila od mala a zbožňovala jsem to.

      Vymazat